Brandul Companiei
Basarom Com SRL
foto

Basarom Com SRL,infiintata in anul 2004  face parte dintr-un grup de firme ce se indreapta catre doua directii-Romania si Moldova. Ca firme reprezentante pentru piata romana putem aminti -Basarom Com Srl-Bucuresti si Agro Lgp-Bacau,iar pentru Moldova-Dewax,Gp Furtun,si Intertel (franciza Hertz Rent a Car).

Principalul scop al firmei este de a pune la dispozitia clientilor sai produsele necesare pentru a putea practica o agricultura usoara si eficienta ,cu utilaje performante si de lunga durata.

Basarom Com SRL asigura garantia si post garantia tuturor produselor sale,acest lucru fiind un avantaj major pentru clientii sai.

La momentul de fata,firma are peste 100 de distribuitori,acoperind in mare intreaga Romanie,facand fata cu brio cerintelor pietei datorita practicarii de importuri directe in timp util.

Motivul pentru care firma s-a bucurat de un mers ascendent in domeniul afacerilor, este prezenta in marile bazine legumicole,dar si gama mare de produse si utilaje  pe care o punem la dispozitia cilentilor.

Primul brand al companiei apare in anul 2009 acest lucru ajutand la identificarea usoara a produselor Basarom Com ,ceea ce ofera clientilor increderea de a cumpara unul din produsele noastre din orice alt magazin partener.

Alte branduri Basarom Com sunt: Gardelina ,G-Aqua ,G-Power.

In cazul in care doriti sa deveniti distribuitor Basarom Com ,nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele de telefon din rubrica -Contact